Drobečková navigace

Úvod > Blog > Kreativita dětí

Kreativita dětí



Naše samotná činnost, tedy realizace nábytkového vybavení nejrůznějších školských interiérů, nás přirozeně zavedla také k projektům, kte řeší interiéry škol play-time-crea13181.jpgmateřských, různých školních klubů a družin. A zde více než jinde dochází k prolínání nábytku s herními prvky a nakonec i se samotnými hračkami a pomůckami pro různé typy výuky. Tento trend postupem času víc a víc propojoval právě ty z nás, kteří se zaměřujeme jen na nábytek a ty, kteří řeší cíleně jen nejrůznější pomůcky a herní materiály. A to tak, že nakonec vše v dnešní době splývá téměř v jedno. Jenže progres jde ještě dál a to na co se dříve někdo jen úzce specializoval, je dnes díky moderním technologiím dostupné téměř pro každého. Není tedy žádný problém nabídnout klientovi produkty z řad pomůcek a hraček, stejně tak s dodavateli pomůcek řešit vybavení interiéru nábytkem. 

S ohledem na to, že řešíme často vybavování mateřských škol a také školních klubů a družin, chtěl jsem tímto oslím můstkem dospět k faktu, že sami máme s tímto nemalé zkušenosti a i v tématice pomůcek a kreativní tvorby pro volnočasové aktivity dětí jsme zaregistrovali spoustu možností.

Jenže jedna z nich nás oslovila nejvíce. Jde o produkty, které zde nabízí webová stránka www.kreativnirazitka.cz

Na této stránce se nabízí výrobky od francouzského výrobce kreativních a výtvarných předmětů. A tyto pomůcky jsou vskutku originální a jedinečné. A co víc, nikdo jiný tyto výrobky zde u nás nenabízí. A i to se nám zamlouvá, neboť se zcela určitě nejedná o masové zboží, ale o něco co cílí přímo ke svým konkrétním zákazníkům.

razítka 1.jpg

Ať už totiž jde o  vzdělávání nebo stimulaci kreativity dětí, nic není efektivnější a zábavnější než manuální činnosti. Tvůrčí a vzdělávací činnost dítěte hrou umožňuje totiž učení a objev světa zábavným a progresivním způsobem. A tato myšlenka je i nám rovněž vlastní v naší realizaci nejrůznějších školních a mimoškolních interiérů.

A v nabídce www.kreativnirazitka.cz je doslova každá kreativní sada či každá kreativní krabička dokonale navržena tak, aby děti všech věkových skupin mohly objevovat své vlastní osobní pole představivosti.razítka 2.jpg

Pokud je tedy vaším cílem stimulovat  představivost, kreativitu a výuku vašich dětí prostřednictvím zajímavých a věkově vhodných manuálních činností, měla by být stránka www.kreativnirazitka.cz jasnou volbou k prozkoumání.